♥ Hej hur mår du? ♥

Tävling i kungsör

Igår var jag på danstävling i Kungsör. Jag tävlade i disco brons singel mot sex stycken andra, så för att få en prick och komma upp i silver var jag tvungen att komma etta. Vilket var mitt mål men jag försökte tänka på att bara ha kul som  dessutom är det viktigaste. 
 
Jag gick alltså ut på golvet med den tanken och dansade presentationen. Det gick superbra. Jag log. Utstrålade och tog i. Ut kom jag sjukt anfådd med smärta i hela kroppen vilket är på grund av något. Men jag hade gjort mitt bästa och haft kul, så att må dåligt efter var det värt för att få göra något man älskar.
 
Efter några ronder var det 37. Final. Denna gång gick det lika bra förutom att jag kanske blev lite trött i slutet. Då var det bara att vänta på prisutdelningen. Mina lärare, föräldrar och dansvänner tyckte det sett jätte bra ut och förväntade sig en pallplacering - till och med jag tänkte att idag skulle det bli ett bra resultat. 
 
Så blev det inte. Jag fick ingen pallplacering. Ingen pokal. Ingen till prick. Första inpulsen var att bli besviken, ledsen men jag vände den tanke och insåg att jag hade gjort mitt bästa. Alla mina induviduella mål var avklarade, dags och vara nöjd. 
 
Det sluta på en fjärde plats - inte sist i alla fall och jag menar hur kul skulle det vara om det gick bra hela tiden? Tillslut skulle man inte kunna skilja på när det gått bra och dåligt. Det är vad jag tror, vad tror ni?
 
Nu känner jag mig motiverad till nästa tävling. Motiverad att dansa ännu bättre, kicka och hoppa ännu högre och ha mycket roligare. Tagga  den artonde april!
 
 
XOXO
 
 
 

Postat av: S A N N A ♥

Åh vad kul! Jag går också i nian, har du valt program än?

Svar: ja! jaow valde teknik mot arkitektur i Fredrika, dudå? :)
Alice Knutas

2015-03-08 @ 21:28:24
URL: http://zinja.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaka?

Em@il: (visas bara för mig)

Blogg/hemsida:

Skriv:

Trackback