♥ Hej hur mår du? ♥

Nej till mjölk

Denna veckan har jag inte drucktit mycket mjölkprodukter alls eftersom jag äter levaxin mot sköldkörteln så får jag inte få i mig kalcium då det stoppar tablettens upptagningsförmåga.  Vilket har lett till att det gått så bra på dansen och ett bättre mående.Igår åt vi Africa vilken innehåller massa grädde och i morse åt jag havregrynsgröt med mjölk och turkiskt yogurt.
 
Så gissa hur det gick på dansen idag? Jo, jag hade svårt att andas på grund av allt slem, hade huvudvärk och kände hela tiden en äcklig smak i munnen. Det var bara att göra det bästa av situationen - dansa lite,andas och dansa mer. I slutändan blev ju träningen i alla fall betydlig, då jag byte ut ett steg mot ett annat för att behålla studsen genom hela dansen, fick till super bra kickar och hopp i splitt ner på marken och bra styrka i armarna.
 
Imorgon och till nästa vecka ska jag försöka att inte få i mig för mycket mjölkprodukter (speciellt dagen då jag tränar) för få möjligheten att dansa och träna bättre. Äter och dricker ni mycket mjölkprodukter?
 
 
Tillbaka blick till min blå-dipdye inför dansuppvisning, vilken var sjukt cool men slet så mycket på håret... Hatkärlek? XOXO
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaka?

Em@il: (visas bara för mig)

Blogg/hemsida:

Skriv:

Trackback