♥ Hej hur mår du? ♥

Dansande förkylning

 
Jag som trodde jag klättrat upp på toppen, men nej vi kör en förkylning på det också. Om jag ska se detta faktum positivt kan det vara detta lilla virus som blosst upp vid träning och förklätt sig till ansträngningsastma.Virus som nu börjat brinna ständigt med symtom, när jag sovit alldeles för lite. Nu ska jag dricka litervis med te, äta kilovis med ingefära och citron, droga exberitox och sova mer.
 
Igår hade jag jazz-dans. Vilket gick helt ok med tanke på denna förkylning. Det är bara det att man säger åt sig själv att ta det lugnt, men det går ju inte att dansa halvdant. Tänk dig att vara proppmätt efter en stor buffé och så finns det massa utsökta efterrätter, det går ju inte att låta bli de trots att man inte är hungrig. Alltså slutade det med huvudvärk, andan i halsen, yrsel och värk i varenda cell på grund av att man utstrålat allt man kunnat. Förresten var vi bara fyra av åtta stycken på dansen, vilket ledde till ett  större fokus på varje individ.
 
Idag efter ha sovit sjukt bra mådde jag bättre, huvudvärken hade släppt och det "täppta" i halsen hade blivit bättre. Så jag kände mig faktiskt smått peppad inför de två disco lektionerna där dansen sitter och nya skor ska invigas. Första lektionen gick väl okej kunde inte köra uppvärmingen fullt ut då min koncentration föll på smärtan i halsen. Diagonalerna kändes bättre och när vi kom till dansen gick det faktiskt bra, jag körde fullt ut mot förkylningen och fick lite beröm för mina armar. Vilket var fel val eftersom jag efter dansen drabbades av samma straff som igår. Disco-tekniken gick sedan inte heller jätte bra men inte sjukt dåligt eftersom min lärare fick säga åt mig min kraft var grym men att jag borde tänka på att jag är sjuk. 
 
Såhär i efterhand skulle jag lyssnat på min kropp och vilat lite när halsen och kroppen skrek eftersom jag nu fått huvudvärk och täppt i halsen som straff. Nu ska jag lära mig av mina misstag och vila tills på söndag.
 
 
Hur mår ni? Är ni sjuka som många andra människor på jorden?


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaka?

Em@il: (visas bara för mig)

Blogg/hemsida:

Skriv:

Trackback