♥ Hej hur mår du? ♥

Bergodalbana

Livet är som en bergodalbana ibland mår man bra och i nästa stund mår man sjukt dåligt. De senaste dagarna har mitt humör befunnit på botten.  I måndags fick vi resultatet på Ma-provet vilket ledde till tårar och skolkade (prestationångest jag vet) .Men det provet hade inte gått bra för en enda i klassen så provet var alltså inte det lättaste.
 
En till sak som tynger ner mig just nu är att jag inte klarar av att dansa fullt ut som jag vill. När jag rör på mig intensivt, som att dansa disco får jag svårt att andas, blir yr och får ont i hela kroppen vilket leder till att jag inte kan orkar dansa som jag vill. Jag har gått till läkaren och tagit först fem blodprov, fått svar och tagit två prover till då vi nu väntar på svar igen. Antagligen är det något med sköldkörteln, något virus, ansträngningsastma eller något helt random som skapar massa slem. Det problemet tar på mig fysiskt men också psykiskt då jag inte orkar dansa så mycket som jag vill men det är väl bara att intala sig att allt löser sig.
 
Allt blir bra tillslut och är det inte bra är det inte slut än. 
 
För ibland kan bra saker hända.
 
Idag fick jag tillbaka min HK-arbete som handlade om att man skulle skapa sin egen lunch med resonemang om varför man valde alla livsmedel utifrån miljö,ekonomi och hälsa. På det arbetet fick jag B vilket jag är sjukt stolt över och eftersom vi har ett arbete kvar mot de kunskapskraven får jag chansen att jobba upp och få A i slutbetyg i Hemkunskap.
 
Dessutom fick vi tillbaka våra essä-frågor om "En komikers uppväxt" och författarporträtt om Jonas Gardell vilket gick super bra. Om mitt porträtt skrev min sv-lärare att det var ett av det bästa hon läst och gav mig ett A. Essä-frågorna var bra men inte lika bra av den orsaken att vissa resomang kunde utvecklats mer. Sammanlagt blev det är B. Tur nog har vi under maj möjlighet att jobba upp det vi behöver i svenskan, så då kan jag försöka jobba upp mina två C till ett A. Vilket gör att jag behåller mitt A.
 
Så bli inte ledsen om det händer något dåligt ibland kan något oväntat bra hända. Förbli stark!
 
 
 
Detta resulterade till ett ganska djupt och långt inlägg men så blir det ibland om man har massa på hjärtat.
Hur mår ni? XOXO


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaka?

Em@il: (visas bara för mig)

Blogg/hemsida:

Skriv:

Trackback