♥ Hej hur mår du? ♥

Sockerchock

Hej vänner, gårdagen var också ganska omtumlande. Min tanke var att jag skulle ha handboll i nittio minuter på idrotten, no labration och matte. Men det ändrades redan efter idrotten då jag inte mådde bra alls. Min andning blev tung och jobbigt och jag fick ont i hela kroppen. Speciellt ont fick jag i handleder och fötter, vilket gav mig lite panik. Så istället för att labba låg jag hemma i soffan och vilade. Tills pappa och jag stack till sjukgymnasten, för en bokad tid att undersöka varför jag har ont i knäna. Där jag fick några övningar att göra varje dag i två veckor, så jag hoppas det blir bra.
 
Fredagskvällen blev en sockerchock framför "Ninja Warrior" (repris), det program som nog kommer bli våran nya fredagstradition. Sen somnade jag och vaknade med ont i halsen. Så nu sitter jag här med sockor och halsduk, dricker lime-vatten och försöker förebygga en förskylning. Hur mår ni? XOXO
 
 
 
 

Postat av: Janie

Usch då! Krya :)

Svar: tack så mycket!
Alice Knutas

2015-02-01 @ 07:31:44
URL: http://janie.se
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

hoppas du mår bättre nu

Svar: Taaack :)
Alice Knutas

2015-02-01 @ 15:08:51
URL: http://efji.blogg.se/
Postat av: Aschmanda

- Va gärna med i min veckans blogg tävling! Vinnaren få en länk och fy synas i min vänstermeny i en vecka! :D Tävlingen avslutas i morgon kl 21.00 !

2015-02-01 @ 16:20:46
URL: http://aschmandas.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaka?

Em@il: (visas bara för mig)

Blogg/hemsida:

Skriv:

Trackback