♥ Hej hur mår du? ♥

Gymnasieval - Cybergymnasiet

Efter att knappt ätit nån lunch, tagit slut på mitt tålamod, suttit i en stökig klass, inte gjort ett dugg, pratat,väntat lite mer och stått i en trång korridor och åkt tåg i två timmar är jag helt slut. Idag var jag nämligen "elev för en dag" på Cybergymnasiet i Stockholm och nu tänkte jag berätta om gymnasiet ur min synvinkel. Men först måste jag tillägga att jag hade sjukt otur med att gå denna dag, eftersom det var schema ändring och massa sjuka lärare, vilken gjorde besöket ännu jobbigare för mig eftersom det gav en massa väntan.
 
Gymnasiet ligger i en tegelbyggnad på Vanadisvägen 9. För att komma in behövdes en pinkod vilket kändes säkert, så att ingen annan person kan komma in. De olika salarna ligger på olika våningar som man tar sig till via trapphuset och själva våningarna består av smala korridoren och dörrar in till olika rum och salar. Jag tyckte att det kändes ganska rörligt med så många olika våningar och rum. Dessutom trångt i alla korridor och trappuppgångar. Speciellt i matsalen var det tajt, då den låg mitt i en korridor och matsalen tyckte jag såg ganska liten ut för åttahundra elever. Annars var maten jätte god och utbudet av mat var stort då det fanns förutom vegetarisk, också fil och flingor. En positiv sak var också salarna som var ganska stora luftiga med glasfönster (och tack och lov inte gula).
 
Sammanfattat tyckte jag gymnasiet var för liten och trångt för att jag ska trivas där och så var resvägen dit lång (speciellt om jag går vilse igen), därför åker den tyvärr bort ur mina gymnasievals alternativ.Men jag rekommenderar dig ändå som ska välja gymnasium att åka dit och skapa din egen uppfattning om skolan, kanske blir du den andra tjejen i inriktingen teknik - samhällsbyggande och miljö istället för mig.
 
 

Postat av: Lina

Du kommer säkert att hitta en gymnasium som du kommer att trivas på! Annars kan man alltid byta om det är så att man ångrar sig. Lycka till! :)

Svar: Ja det tror jag också, ja taack! :)
Alice Knutas

2015-01-23 @ 17:22:22
URL: http://daysbylina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaka?

Em@il: (visas bara för mig)

Blogg/hemsida:

Skriv:

Trackback