♥ Hej hur mår du? ♥

Snurra

Hej igår ägde den första lektionen i disco teknik rum. Disco teknik är en danslektion där det inte fokuseras på koreografi (förutom i olika diagonaler) utan istället tränar vi vighet, spänst, snurrar, styrka och kondition. Vilket gör att man blir bättre på att dansa disco.
 
På den lektionen körde vi uppvärmning med spänst och "discopump armar" för att gå vidare till cirkelstretch. Vi avslutade lektionen med diagonaler med en massa snurrar. Vilket inte gick bra igår för jag glömde att "spotta" då hela snurren blev okontrollerad och fel eftersom jag inte är van att snurra så mycket. Men det blir min läxa över lovet!
 
Innan den lektionen var det en vanlig disco lektionen, vilken jag inte planerar att inte gå på denna termin. På grund av att  jag valde att välja mellan jazz och disco eftersom jag känner att jag inte klarar av att få högsta betyg i de flesta ämnen om jag ska dansa fem gånger i veckan exklusiv tävlingar. Alltså valde jag jazz. Vilket jag ångrade efter att ha sett disco-gruppen dansa. Så jag pratade med min danslärare om vad hon tyckte vad bäst, för att jag ska utvecklas i tävlingsdisco. Själv vill jag nog disco eftersom jag behöver spänsten och kunskapen att göra snabba snurrar och när jag trots allt tävlar i den stilen så känns det ganska självklart. Men vi ska fundera över lovet så får jag se hur det blir.
 
Har ni ångrat ett val ni gjort?
 
 
 
 
 
 XOXO

Postat av: Lanas modeblogg

Jag ångrar att jag inte fortsatte gå på gymnastik när jag var yngre! =)

Svar: åh.. och jag ångrar att jag inte börjat på gymnastik x)
Alice Knutas

2015-02-19 @ 17:16:17
URL: http://www.lanas.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaka?

Em@il: (visas bara för mig)

Blogg/hemsida:

Skriv:

Trackback