♥ Hej hur mår du? ♥

Min alla hjärtans-dag som slutade med en tredjeplats

Idag åkte jag, pappa, mamma och Nora till Uppsala för att jag skulle tävla i en extratävling i discodans singel ungdom. 

Till tävlingen var det jag och sex andra duktiga dansare från Malinsdansstudio. Så hem fick vi två 8-platser av cirka sjuttio, en förstaplats och andra sjukt bra prestationer. För mig gick det såhär:
 
Efter en lång väntan var det äntligen dags för mig att dansa mitt ny designade program. Jag känner nervositeten, andas, försäker fokusera på att ha kul och går ut på golvet. Jag dansar, dansar och ler. Känner hur bra det går tills jag får jobbigt att andas. Då jag försöker le och köra allt jag har. Lämnar golvet med en dunkande kropp och försöker andas. Gick det bra? 
 
Svaret kommer när jag går vidare till final. För första gången jag äntligen får sitta under prisutdelningen med ett hopp om en pokal. Nu är det bara sju av fjorton kvar. Nu kör vi. 
 
Jag tappar bort mig, hamnar fel, dansar i i folk, ger nästan upp och kommer ut och mår ännu sämre. Hela kroppen dunkar och jag får panik. Djupt in djupt ut. Andas. 
 
På golvet igen i väntan på prisutdelningen. Jag håller alla tummar och tår och lovar mig själv att jag är nöjd ifall att jag inte får nån pokal. Men då hör jag mitt namn, jag kom trea. Ler jag börjar jag gråta och gråta vill jag inte här. Så stor på podiet helt sammanbiten men så jäkla lycklig. Äntligen en prick! 
 
Så nu har jag en till pokal till min samling. Helt sjukt, får jag gråta nu? 
 
 
 
Den silvriga pokalen fick jag för något år sen då jag och min parkompis kom trea i discodans par. Och apropå min jobbiga andning så beror inte det på dålig kondition utan jag funderar kanske om det är ansträngningsastma
 
XOXO
 
 

Postat av: Linn - linnisgood

Åhh dans är så kul!

Svar: Jaa! :)
Alice Knutas

2015-02-15 @ 19:22:21
URL: http://linnisgood.blogg.se
Postat av: Robex Lundgren

coolt

Svar: Ja
Alice Knutas

2015-02-15 @ 21:13:32
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: Elin Almqvist

Grattis! :D

Svar: Taaack! :)
Alice Knutas

2015-02-15 @ 23:19:59
URL: http://elinalmqvistt.blogg.se
Postat av: alina

Fin blogg!

Svar: tack detsamma
Alice Knutas

2015-02-17 @ 10:15:29
URL: http://oncelikethis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaka?

Em@il: (visas bara för mig)

Blogg/hemsida:

Skriv:

Trackback