♥ Hej hur mår du? ♥

trettio dagar splitt

I tisdags under hela dessa sjuttiofem minuterna jazz-dans hade jag huvudvärk. När man har det så försöker man bara fokusera på något annat i hopp om att spänningen ska släppa, vilket den inte gjorde för mig. Koncentration la jag på alla små rörelser i under lektioner, vilket ledde till jätte bra dans. Jag kunde inte ta ut mig maximalt i rörelserna men att jag gjorde bättre snurrar idag slår allt. Att stå på tå på ett ben på balansbrädan kanske har lönat sig?
 
Vi började också på en ny dans till låten "Paper light"  och självklart kommer den innehålla en massA inspiration från Loreen. Dansen är jätte lugn med många långsamma förlängda rörelser jämfört med den snabba coola dansen till Vindorra. Så jag ser helt klart framemot och dansa till denna; att leka Loreen för nittio sekunder.
Discodansen igår trodde jag skulle gå jätte dåligt för hela dan hade jag ont i halsen och var allmänt seg. Men allt bara släppte efter uppvärmningen och jag blev jätte pigg. Jag kunde verkligen ta i mot max och verkligen försöka sätta dansen för en gångs skull. Nästa låt vi ska dansa till en en remix av "Applause" av Lady Gaga och planen är eftersom vi är sjukt många - att några ska dansa, de ska springa ut, nya in, alla dansar och varva sådär vilket verkar sjukt kul. Disco teknik vet jag inte om jag var lite seg men om jag fokuserat mer hade jag nog kunnat tagit i mer på cirkelstyrkan, men jag satte nästan singel- och pardiscon vi lärt oss, så jag är nöjd i alla fall. Dessutom så fick vi en utmaning inför disco SM; att varje dag i en månad stretcha både spagat (båda benen) och splitt, i en minut första dagen och sex minuter sista dagen. Laddad inför att bli vig är jag!
I helgen är det dags för tävling i Eskilstuna vilket jag är ganska taggad för, därför att mina kickar har blivit så sjukt grymma! Hoppas bara att jag blir helt frisk till lördag. Har ni något ni längtar till?
 
 


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaka?

Em@il: (visas bara för mig)

Blogg/hemsida:

Skriv:

Trackback