♥ Hej hur mår du? ♥

tvåhundraåttiofem minuter underbar dans

Känslan när man bara vill le, skratta, gråta, skrika och hoppa runt på samma gång för man är så lycklig.
 
Igår hade jag sextio minuter egenträning tävlingsdisco och sjuttiofem minuter jazz direkt efter. Egenträningen gick super bra, jag håll mig till mitt mål och dansade fullt ut i fyrtiofem sekunder, stretchade, gick igenom och dansade igen. Det kändes inte som jag någonsin dansat så grymt som jag gjorde då och med tanke på hur jag mår så kan det bli ännu bättre när jag blir helt frisk. Helt sjukt grymt. Likt en tomat gick jag ut och vilade lite inför jazzen i exakt tio minuter. Jag var helt slut, men det var bara att ta all energi som fanns långt där inne och dansa igen.
 
Jazzen gick lika bra, det var tungt i början men när jag fokuserade på en rörelse i taget gick det bra. Vi värmde upp nogrannt innan vi stretchade, vilket var jätte skönt eftersom jag var jätte uppvärmd. Diagonalerna med snurrarna gick bra, det är bara spotten jag måste få till bättre. Dansen gick också galant och dessutom var det mega kul. Känner att jag börjar få slut på positiva adjektiv och adverb nu hehe..
 
Idag däremot på de två discodans-passen gick det inte lika bra men jag är nöjd i alla fall. Under uppvärmningen på första timmen fick jag sjukt ont i foten men som tur gick det över till diagonalerna. Jag vågade inte satsa allt där eftersom jag inte vet hur mycket jag orkar och ville ju så gärna dansa dansen sen. Vilken jag ångrar lite nu.. Men då vet jag det till nästa veckan. Koregrafi delen gick å andra sidan mycket bättre - jag kände mig koncentrerad och orkade köra så hårt jag ville, det var till och med väldigt roligt!
 
Disco-tekniken gick mindre bra.. Vi skulle dansa par disco med en partner vi inte dansat med förut. Min partner hade oturen att inte kunna dansa fullt ut och då blev de svårt för mig att lära mig koregrafin (I don't blame her). Så när jag inte kunde dansa den i brons-tempo blev det ännu svårare att dansa den i superstar-tempo, vilken är de högsta tempot i tävlingsdisco. Men ska inte lägga ner tid på att vara besviken, jag försökte ju trots allt!
 
XOXO
 


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaka?

Em@il: (visas bara för mig)

Blogg/hemsida:

Skriv:

Trackback