♥ Hej hur mår du? ♥

Allt möjligt

Hej idag hade vi volleybollturnering. Min klass är hyfsat bra på sporten vi är bara dåliga på att prata med varandra och alla blir sura om det inte går bra så vi gick dit med inställningen att vi i alla fall inte skulle komma sist. Men så blev det inte utan vi kom trea med två vunna matcher och en lika. Om vi bara hade vunnit mot en klass till hade vi kanske kommit etta, för större delen av den matchen ledde vi tills det blev kaos, alla blev sura och vi förlorade.
Alla turneringar tidigare har vi gått hem besvikna och sura men denna gång hade vi gjort ifrån oss bra och vi var nöjda och glada.
 
När jag kom hem försökte jag träna lite. Vilken nog blev det sämsta passet på länge. Det kändes som jag inte tränat på jätte länge för det blev mycket vila men jag körde trots allt så mycket jag orkade. Ikväll blir det mys framför repris av Ninja warrior. 
 
Förlåt för att inlägget på senaste tiden blir så tråkiga, likt en faktatext om asfalt. Inläggen är inte längre lika levande. Problemet är bara att nu när min kropp ligger på lågvarv  har jag ingen knappt någon motivation, de få tillfällena jag är pigg och då pratar vi nästan lite hyper är precis efter jag ätit. Lösningen är att jag kommer att skriva färre inlägg om min dag och mitt liv med massa text och mer dagens outfit, bilder, inspiration och liknande. 
 
 
 
 
Just nu när jag trots allt pratar om allt möjligt så beskriver bilden ovan min längtan till sommaren med massa lediga dagar att planera och ta det lungt på i solen, längtar ni till sommaren? XOXO
 

Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Självklart längtar jag till sommaren, bästa tiden på året ju! :)

Svar: Jaa! :)
Alice Knutas

2015-03-13 @ 18:52:32
URL: http://spontan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaka?

Em@il: (visas bara för mig)

Blogg/hemsida:

Skriv:

Trackback