♥ Vad gör dudårå? ♥

Prästkragar

Den blommiga klänningen är från sheinside, XOXO

Himmel och helvete

Hejsan det känns som om det är så mycket i skolan just nu, men om man tänker på det har vi bara en sjukt stor inlämning, vilken ska in på onsdag och en till stor som ska in efter lovet, de andra är valfria läxor som att plugga matte och plugga till No nationella, plugghäst jag vet x). Den största inlämningen som ska in innan lovet handlar om att vi ska jämföra två religioner med varandra med en fokus, jag valde Islam och Buddism med fokus på liv och död för det verkade intressant att få andra syner på livet och döden för att kanske bygga upp sin egen?
 
Arbetet är som det kallas "Himmel och Helvete", för att ta reda på fakta är en ren himmel likt med att jämföra båda religionerna då man måste tänka själv också. Som tur är den delen redan avklarad så jag har bara källkritik kvar vilken inte är lätt men inte lika svårt som jämförelsen. Alltså är jag snart ute ur helvetet, ingången till påsklovet är nära!
 
 
 
Nu ska jag bara skriva lite på Hk-inlämningen innan jag somnar, hur går det för er i skolan? XOXO

Kicka smärtan

Hej
 
Efter att ha förlorat en timmes sömn vaknade jag ganska så trött. Dessutom kom jag på att jag glömt ta levaxin imorse klockan sju. Så tyvärr blev det ingen äggmacka till frukost på grund av att det innehåller kalcium, vilket stör upptagningen av medecinen. Frukosten blev inte så dålig trots allt - granatäppelkärnor i havregrynsgröt med havredryck.
 
Vid tolv gick jag ner till dansstudion och hade egenträning (med andra utan lärare) i två timmar. Dagsformen var inte väl inte super för jag kände mig trött med smärta i hela kroppen, tur nog är förskylningen nästan över om man bortser från lite hosta i alla fall. Alltså stretchade jag en massa, tränade kickar och gick igenom en massa eftersom jag inte orkade dansa fullt ut hela tiden.
 
Nu när  för att uttnyttja motivationen som ligger på topp ska jag skriva massa mål. 
 
Stretchbild från i somras XOXO