♥ Hej hur mår du? ♥

Gårdagen

Väckarklockan ringde klockan sju och jag började dagen som vanligt genom att fixa mig och äta frukost. Dagens första lektion var Hemkunskap men jag bestämde mig för att istället jobba hemma. Så jag ordnade upp med musik och te och började plugga. När klockan slog tio var jag klar och jag gick till skolan för att ha bild.
 
Till lunch åt jag super god persisk risotto och diskuterade ett sjukt intressant ämne med mina vänner. Vi pratade om vad som händer efter döden - återföds vi som hindusim anser, och isåfall lever vi just nu bara i väntan på att dö? och om vår framtid är planerad eller om våra handlingar skapar vår väg till framtiden. Våran disskusion kunde fortsatt i evighet men tyvärr skulle vi titta på "torka aldrig tårar utan handskar"  på svenskan.
 
Efter skolan,mellis och plugg stack jag på dans. I en ensam sal med dålig luftkonditionering försökte jag dansa disco. Vilken var intill omöjligt, för så fort jag började dansa blev det svårt att andas. Men jag tror att det inte bara berodde på dålig luft utan också på att jag av någon andledning får det lite jobbigt att andas när jag tränar. Så efter knappt en timme gick jag hem och åt morotsoppa. 
 
Ja det var ju en sjukt vanlig torsdag, typ. Ha en grym fredag!
 
 


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaka?

Em@il: (visas bara för mig)

Blogg/hemsida:

Skriv:

Trackback