♥ Hej hur mår du? ♥

Tagga sportlov!

Hej som alla andra dagar denna vecka vaknade jag och förstod att jag har sovit för lite. Men så blir det om man läser en alldeles för bra bok. Tråkigt nog eller som tur för då får jag sova, läste jag igår ut boken, som var sjukt bra fast jag låg i flera timmar och funderade på vad det menade med slutet. Boken heter "Insurgent" och är andra delen i Divergent-serien. Om du inte läst den, läs!
 
Annars fortsatte onsdagen som vilken onsdag som helt förutom att vi hade No-prov om celler, genteknik och krafter. Frågorna var lätta fast det svårt att formulera svaret och jätte jobbigt att skriva. Men jag är nöjd över mina svar så det blir spännande och se vad de ger för resultat. 
 
Igår fick jag lite panik över min svenska inlämning, jag kände mig inte nöjd men visste inte vad jag skulle lägga till. Svar ja, jag hade prestationsångest. Idag tog jag ett djupt andetag och funderade hur jag kunde förbättra den. Och gissa vad? Nu är jag klar och nöjd! Vår inlämning var att skriva ett författarpoträtt om Jonas Gardell med kopplingar till hans verk och samhället på hans tid. När den nu är klar har jag nästan inget mer att tänka på innan sportlovet, bara muntliga i svenska på fredag vilket inte går att plugga till. Så tagga lov och discodans!
 
 
 
XOXO
 
 
 

Postat av: josefine

skönt med sportlov!

Svar: JAA :)
Alice Knutas

2015-02-20 @ 10:21:34
URL: http://dylanjosefine.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaka?

Em@il: (visas bara för mig)

Blogg/hemsida:

Skriv:

Trackback