♥ Hej hur mår du? ♥

Fettisdagen utan semlor

Hejsan idag började dan med ett jobbigt matte prov i procent. Vilken gick helt okej om man bortser från det sista uppgifterna mot högsta betyg som gick sisådär, men jag gjorde allt jag kunde så det finns inget mer jag kan göra.
Annars fick vi en ny franska lärare idag på grund av att vår förra snart ska föda en liten kille. Som tur verkar han sjukt snäll, seriös och bra på franska så det känns bra.
 
Men för att komma till det bästa på hela dagen måste jag spola förbi pluggtimmarna och komma till klockan slog kvart över sex. För då började första Jazz lektionen för terminen. Vilket var jätte kul, men kändes lite konstigt med tanke på att det var så länge sedan. Hela två månader utan  piruetter, jazzér, pikér och den förlängande fina känslan man har i kroppen när man dansar. Vi körde bland annat lite uppvärming  i form av cirkel styrka, stretch och diagonaler. Innan vi fick lära oss en del av en koreografi till en dans med fart, hopp och roliga steg. Låten vi dansar till är en av mina favorit låtar, nämligen Vindorra av Martin Tungevaag. Efter lite styrka, stretch och middag ska jag nu försöka gå och sova, Godnatt!
 
Hur har fettisdag varit, har ni ätit några semlor? Det har inte jag...
 
 
 
 
 

Postat av: Jessica Nyström

sv: Men tack, hade jättemysigt på bion!
Hoppas att du får en riktigt bra dag, kram.

2015-02-18 @ 13:27:18
URL: http://jessicanystroms.forme.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaka?

Em@il: (visas bara för mig)

Blogg/hemsida:

Skriv:

Trackback