♥ Hej hur mår du? ♥

Inhalera och Exhalera

Hejsan natten närmar sig och här sitter jag och ska skriva om dans-lektioner, men det är ju lov imorgon så jag kan sova hur länge som helst.
 
Så till dansen, igår hade jag tävlingsdisco och Jazz vilka inte gick bra. Vi körde intervaller med nittio minuter dans och vila med stretch och redan första intervallen kände jag att andingen inte fungerade som den ska. Det kändes som om jag andades i hostan under hela tiden och jag mådde inge bra. Alltså gjorde jag så gott jag kunde, vilket säkert inte såg bra ut för det enda jag fokuserade på var att försöka dra in luft och ut luft.
Så på jazzen tog jag de lungt och stretchade igenom uppvärmningen eftersom jag redan var varm. Sedan gick det helt okej bättre än på discon men kände mig ändå trött. Hem kom jag ganska trött och ledsen, för det tar psykisk på en när man inte orkar göra det man vill. Men så mindes jag mitt mål - att kunna kicka mig själv i huvudet och började stretcha, då glädje hittade tillbaka.
 
Idag vaknade jag med en smärta i hela kroppen och på grund av det kände jag mig inte alls taggad för dagens disco lektioner. Under uppvärmningen försökte jag fokusera på andningen, in och ut, vilket gick bra. Hela lektionen flöt på och andningen funkade bra, det var bara hela kroppen som bara gjorde ont. Vilket ledde till att mina rörelser inte blev kontrollerade och allt kändes bara flängigt för jag orkade inte spänna musklerna. På teknik-lektionen gjorde vi som tur inga för konditionskrävande övningar utan vi körde kickar för att träna på att hålla stilla armarna. Dessutom så tränade vi snurrade vi en massa, vilket är något jag inte är bra på alls. Så efter lektionen frågade jag om lite tips för att få till bättre snurrar.
 
Imorgon, första dan på lovet (!) ska jag planera ett träningschema för lovet, räkna matte och bara njuta av ledigheten. Har ni lov imorgon?
 
 


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kommer du tillbaka?

Em@il: (visas bara för mig)

Blogg/hemsida:

Skriv:

Trackback